NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rățoi propune ca documentațiile aferente investițiilor și lucrărilor de anul viitor, să fie aprobate până la finalul anului

Noua conducere a administrației locale, dorește să modifice modul de lucru din Primărie cu privire la contractarea de bunuri și servicii, dar și de execuție a lucrărilor de investiții. Viceprimarul Cristian Rățoi a anunțat astăzi, că a decis împreună cu primarul Marius Pintilie, ca în a doua decadă a lunii noiembrie, să fie gata toate documentațiile necesare pentru achizițiile de bunuri, servicii și executare de lucrări aferente anului viitor.

Acestea ar urma să fie supuse aprobării aleșilor locali în luna decembrie, iar după aprobarea bugetului pentru anul 2022 să poată fi demarate din timp procedurile de achiziție publică. Prin această măsură Rățoi vrea să scape de întârzierile privind achiziția unor bunuri și servici, cum s-a întâmplat în acest an.

„Am discutat și cu domnul primar ca în a doua decadă a lunii noiembrie, tot ce înseamnă investiții, programe, achiziții pentru anul viitor să aibă documentația terminată, să le avem la dispoziție, ca după ce le centralizăm să încercăm să le aprobăm în ședința din decembrie, pentru ca după ce bugetul este aprobat, să demarăm toate operațiunile care sunt necesare pentru achiziții, pentru tot absolut. Să nu mai avem starea care este acum: nu sunt acte făcute, nu sunt făcute licitații sau mai știu eu ce,” a anunțat Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

În acest an, centralizatorul programului anual de achiziții a fost publicat în forma completă, abia la începutul lunii acesteia. 

  

Advertisements

Related posts

Două posturi de recenzare a traficului rutier amplasate la ieșirea din Pașcani spre Blăgești

Oana Cordoneanu

Iată cine te întâmpină pe 5 iunie la secția de votare: lista președinților și locțiitorilor secțiilor de votare din Pașcani

Răzvan Grecu

SPITALUL DE COPII ”SF. MARIA” IAȘI, REABILITAT CU FONDURI EUROPENE

Redacția
Încarcă...