NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Casieria Enel Pașcani va fi închisă pe 15 august

Punctul de lucru  Enel Pașcani va avea program de lucru modificat. Astfel, joi, 15 august, casieria va fi închisă, fiind zi liberă legală.

În restul zilelor va funcționa după program  normal.  Punctul de lucru  Enel Pașcani este situat pe strada Ștefan cel Mare, bloc  A6, parter.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea,însecțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.htmlsunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau gaze naturale. 

În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică sau gaze naturale în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum:numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie electrică precum şi în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html

Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Muncitorii de la Salubritate strâng materialul antiderapant aruncat pe străzi, iar Primăria spală carosabilul

Marius Parteni

Audienţe cu edilul local! Iată de ce întârzie eliberarea titlurilor de proprietate

Ema Roman

Pierderile la apă, motiv de ceartă într-un imobil din municipiu! Locatarii arată cu degetul spre o vecină

Cătălin Cocoș

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site