RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Case distruse în incendii devastatoare la Pașcani și Tătăruși

Două case au fost distruse de flăcări, iar mai multe persoane au rămas pe drumuri în plin sezon rece. Primul incendiu a avut loc pe data de 19 septembrie, ora 00:02. Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în satul Iorcani, comuna Tătăruși, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două anexe gospodăreşti.

  

Au ars: aproximativ 3 m2  din acoperişul de lemn cu învelitoare din azbociment al uneia dintre anexe şi 12 m2  din suprafaţa celeilalte anexe gospodăreşti. Cauza probabilă a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de un mijloc de încălzit.

A doua zi, pe 20 septembrie, ora 11:06, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, strada Fericirii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil. Au ars : 50 kg deșeuri textile, 2 paturi, 3 scaune, 2 uși din lemn cu toc, un dulap, 90 mp astereală din lemn și învelitoarea acoperișului, 90 mp carton bituminat, 2 plapume, 4 perne. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sistemul de încălzire.

Tot în aceeași zi, în jurul orei 11:52, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, strada Gării, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars aproximativ 10 mp vegetație uscată. Cauza probabila a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ambulatoriul Spitalului Municipal va fi închis de Rusalii

Oana Cordoneanu

Conflictele de muncă vor fi soluţionate de instanţele civile

Redacția

O fată de 15 ani a fost bătută cu parul de unchiul său

Răzvan Grecu
Încarcă...