NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Captură impresionantă de droguri într-o zonă de lux a Iașului. Un traficant a încercat să dea un tun cultivând canabis chiar lângă Little Texas

Un traficant de droguri ce cultivă canabis lângă Little Texas, restaurantul familiei Dan Fiterman și Patricia Fiterman, care au și spitalul Arcadia, a fost prins în flagrant de procurorii de la DIICOT. Recent, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi a fost prezentat în fața judecătorilor. Magistrații au decis ca individul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Oamenii legii au făcut mai multe percheziții domiciliare în acest caz și au găsit substanțe cu efecte psihoactive. Bărbatul, pe nume Claudiu Roșu, este acuzat de anchetatorii de trafic de droguri de mare risc în vederea cultivării și deținere în vederea comercializării. După percheziții, anchetatorii au ridicat mai multe probe care vor fi folosite împotriva bărbatului.

Judecătorii ieșeni l-au trimis după gratii.

„Admite propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași cu privire la inculpatul Roșu Claudiu și, în consecință, dispune arestarea preventivă a inculpatului Roșu Claudiu, în prezent deținut în C.R.A.P. Iași, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în modalitățile cultivării și a deținerii în vederea comercializării, pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 19.08.2020 și până la 17.09.2020, inclusiv, cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare pentru inculpat și Ministerul Public”, se arată în decizia judecătorilor.

Continuarea pe bzi.ro

Advertisements

Related posts

Educatoarea reclamată că ar fi agresat un copil de trei ani, cercetată de poliţişti

Redacția

FLAGRANT: Șofer pârât de un polițist căruia îi promisese 450 euro

Redacția

A condus pe străzile din Târgu Frumos un autoturism neînmatriculat și s-a ales cu dosar penal

Redacția
Încarcă...