RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

La presiunea Actualitatea Tv, terenul de tenis a fost redeschis. Iată condițiile de utilizare!

Administrația locală anunță cu mare fast că terenul de tenis din spatele blocului Moldova a fost redeschis. Lucrările executate au fost finalizate, astfel că terenul poate fi utilizat de cei care iubesc acest sport.

Peste 220.000 lei au fost investiți în refacerea suprafeței de joc. Actualitatea Tv a scris periodic știri despre modul în care au evoluat lucrările, ținând cont și de termenele anunțate de Bogdan Mandric, directorul executiv al Clubului Sportiv Municipal.

 Iată anunțul Primăriei:

Vă aducem la cunoștință că lucrările la terenul de tenis din Zona Deal se apropie de sfârșit. În aceste condiții noua suprafață de joc, alături de noul vestiar, vor fi puse la dispoziția celor ce doresc să practice acest sport începând cu săptămâna viitoare.

  

Trebuie să știți că există un program de funcționare, mai exact zilnic, în intervalele orare: 07:00 – 11:00 şi 14:00 – 22:00.
Numărul de telefon pentru rezervări: 0770 649608.
Regulament privind accesul pe terenul de tenis pe care cei care îl utilizează sunt rugați să îl respecte, mai exact:
– Accesul este interzis în incinta terenului de tenis cu animale de companie;
– Accesul este interzis pe terenul de tenis cu ghete cu
crampoane sau pantofi cu toc;
– Fumatul este interzis.

Lucrările la terenul de tenis au început în anul 2019. Atunci reprezentantul CSM Pașcani anunța că în maxim trei luni de zile, ele vor fi gata.

Related posts

Primarul este inconștient: A organizat concerte, festivități și evenimente într-o sală ce nu este autorizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență! (DOC)

Răzvan Grecu

De ce fug fermierii ieşeni de asociere?

Redacția

Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei (VIDEO)

Redacția
Încarcă...