RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Canotorii români care au cucerit opt medalii la Munchen au revenit în țară. Imagini de la primirea lor, pe Otopeni

Lotul de canotaj al României, format din 35 de sportivi, a fost primit, luni, la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă, de conducerea Federaţiei Române de Canotaj, rude, prieteni şi cunoscuţi. Sportivii s-au întors de la Campionatele Europene de la Munchen (11-14 august), unde au obținut cinci medalii de aur şi trei de bronz.

La festivitatea de primire nu a participat Eduard Novak şi nici vreun alt reprezentant al Ministerului Sportului.

Secretarul general al Federaţiei Române de Canotaj, Sandu Pop, a subliniat performanţa obţinută de delegaţia României, cea mai mare din istoria FRC la o ediţie a Campionatelor Europene.

“Este în primul rând meritul sportivilor, dar în acelaşi timp vreau să menţionez aportul colectivului tehnic condus de antrenorul Antonio Colamonici şi a colectivului medical coordonat de doctorul Vasile Oşean, fără aportul cărora nu am fi putut obţine aceste rezultate frumoase. De asemenea, vreau să le mulţumesc cluburilor, dar şi selecţionerilor care i-au îndrumat pe aceşti minunaţi sportivi să vină la canotaj şi să iubească acest sport”, a afirmat Pop.

Advertisements
Advertisements
  

La rândul său, Dorin Alupei, antrenor al lotului olimpic de canotaj al României, a afirmat că rezultatele extraordinare de la Munchen îi dau speranţe pentru competiţiile viitoare.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Siretul Lespezi si-a adjudecat meciul cu Unirea Ruginoasa: 3 -2

Redacția

Festivalul Tinereții la Ciohorăni a adunat sute de participanți (VIDEO)

Marius Parteni

Djokovic spune că știa că are COVID-19 cu o zi înainte de a participa la un eveniment pentru copii, fără mască

Redacția
Încarcă...