RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Campionat de fotbal şi şah la Paşcani

Asociaţia Tineretul Ortodox Român (ATOR) – filiala Paşcani a organizat, în zilele de 23 şi 24 iunie, două competiţii sportive la care s-au înscris tinerii de la Liceul „Miron Costin“, Colegiul Tehnic „Unirea“ şi Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu“.

Asociaţia Tineretul Ortodox Român (ATOR) – filiala Paşcani a organizat, în zilele de 23 şi 24 iunie, două competiţii sportive la care s-au înscris tinerii de la Liceul „Miron Costin“, Colegiul Tehnic „Unirea“ şi Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu“. După cum ne-a relatat pr. Dumitru Rusu de la parohia Giurgeşti, Protopopiatul Paşcani, locul I la fotbal a fost obţinut de echipa Liceului „Miron Costin“, iar la şah, locul I a fost câştigat de tânărul Adrian Moraru, elev în clasa a X-a la Liceul „Miron Costin“. Echipa de fotbal câştigătoare a obţinut transportul gratuit într-o excursie organizată de ATOR – filiala Paşcani, în luna iulie.

Related posts

CSM Kosarom Pașcani dispută două meciuri de verificare înaintea debutului din campionat. Situația lui Simionaș va fi lămurită până pe data de 2 septembrie

Răzvan Grecu

Vlad Stancu, medalie de bronz la 1.500 m liber la Campionatul Mondial de natație pentru juniori de la Lima

Redacția

Etapă în ligile inferioare. Viitorul Târgu Frumos de neoprit

Răzvan Grecu
Încarcă...