NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Cadouri muzicale de Ziua Femeii la Pașcani. Ce poți face în acest weekend

Ziua Internațională a Femeii va fi sărbătorită în mai multe locații din Pașcani. Organizatorii le-au pregătit doamnelor și domnișoarelor surprize muzicale.  

„Iubesc femeia”, este titlul spectacolului dedicat Zilei Femeii, care va avea loc la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Pașcani pe data de 7 martie începând cu ora 18.30. „Gentleman Trumpet Show – Mirel Manea şi invitaţii săi” pregătesc un  spectacol creat şi gândit special pentru femei. Vlad Miriță, Bogdan Vlădău și Mirel Manea, angajat al Filarmonicii din Botoșani, vor aduce în fața publicului cele mai frumoase piese din repertoriul național și internațional. Prețul unui bilet este 20 lei, iar pentru doamne și domnișoare, 10 lei.În spectacolul de pe 7 martie, spectatorii vor putea asculta piese muzicale celebre, de la „Lady in Red” a lui Chriss de Burg la „Baby”, în interpretarea lui Bogdan Vlădău, de la celebre hituri interpretate de cei peste 20 de componenţi talentaţi, instrumentişti şi solişti ai magnificei Symphonic Pop Orchestra Mirel Manea şi multe alte compoziţii celebre. Biletele le puteți achiziționa de la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”.

Lora, artista difuzată de toate radiourile în această perioadă va susţine un concert pe 8 Martie la Hotel Imperial Ballrom, începând cu ora 17.00. Se  promite un concert de zile mari, care va încânta sărbătoritele lunii şi întreaga audienţă. Totul va fi completat de un meniu gustos şi multă voie bună. Prețul unui bilet de persoană este 149 lei. Rezervări se pot face la 0722.510.296

  

Ocazie inedită pentru cei care nu s-au hotărât încă unde să petreacă seara de 8 Martie. Pub „La Castani” propune un eveniment de neuitat în compania prințului cu acordeonul roșu, Vali Crăciunescu, și a invitaților săi  Adrian Maciuca  și Dan Blueman.Nebunul frumos al showbizz-ului românesc, vă propune cu drag un concert one man show Vali Crăciunescu, cu accente de lăutărie, rock, muzică de petrecere, voie buna, părți de muzică clasică. În concertul De Râs și Panaramă – DE LA ZAVAIDOC LA QUEEN, Vali Crăciunescu va cânta cu acordeonul, pianul și vocea, va povesti cu haz întâmplări ce l-au marcat, va fi prietenul vostru pentru aproape 2 ore …Vali Crăciuinescu a cântat în decursul vremii în mai multe trupe cum ar fi Karma (folck), Floare Albastră ( rock progresiv), Spitalul de Urgență ( rock), Blue Sound Chicago ( Blues, soul, rock), a participat la înregistrări și a concertat cu Voltaj, Cargo, Pheonix etc. A jucat în filme, cea mai importantă apariție fiind în lung metrajul Margot.Din playlistul  concertului  vor fi piese din repertoriul Zavaidoc, Dumitru Siminica, Romica Puceanu, Gabi Lunca, Gheorghe Dinică, Dan Spătaru, Queen, Metallica, AC DC, Clayderman, Beethoven, Scorpions, Eagles, Frank Sinatra… etc. Se vor cânta piese de pe albumul Shoc – Vali Crăciunescu și piese din noul album DE OF ȘI AOLEU ! SPRITZ MUST GO ON ! ce va fi lansat peste puțin timp.Prețul unui bilet este de 35 de lei, din care 15 lei consumație, iar rezervările se pot face la 0722.277.720.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 {module Afis – Vali Craciunescu}

 

 

 

 

 

Advertisements

Related posts

Reguli pentru amenajarea și utilarea bucătăriei moderne

Redacția

Un elev de la Școala Specială din Pașcani, de pe scena X-Factor, la Palatul Copiilor din Iași

Redacția

Uși glisante de interior: Tu știi ce materiale alegi?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site