RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cabinetul medical din Stolniceni-Prăjescu va fi modernizat cu fonduri europene

Beneficiarii din Iasi ai fondurilor europene pentru modernizarea cabinetelor medicale au semnat contractele de finantare si vor demara lucrarile in urmatoarea perioada. Cele trei cabinete vor fi in comunele Costuleni, Popricani si Stolniceni-Prajescu. Valoarea totala a contractelor de finantare este de peste 600.000 de euro.

 

  

Aproximativ 30 de firme iesene care presteaza activitati medicale au primit in ultimii ani fonduri europene pentru a-si moderniza si dota cabinetele sau pentru a-si îmbunatati serviciile oferite.

Alte 7 societati vor investi in cabinete veterinare mobile sau in altele ce vor fi construite de la zero, in mediul rural. Valoarea totala a proiectelor depuse in cadrul submasurii 6.2-Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole este de 1.890.000 de euro, iar din aceasta suma s-au efectuat plati in valoare de 651.000 de euro.

Toate proiectele au fost depuse in perioada 2014-2017, in cadrul noului Program National de Dezvoltare Rurala (PNDR 2014-2020). Ceilalti beneficiari care nu au semnat contractele de finantare le vor semna pana la sfarsitul acestui an, urmand sa demareze investitiile.

sursa www.bzi.ro

Related posts

Conducerea Liceului “Miron Costin”, despre scandalul înlocuirii gardului şcolii

Răzvan Grecu

Iata cum s-au impartit banii pentru localitatile din judet

Redacția

Un nou miting anti ApaVital. Organizatorii au primit aprobare pentru duminică, 21 iunie, orele 18-20, în piața “Mihail Sadoveanu”

Ema Roman
Încarcă...