RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenții din Pașcani

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2018, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor.

 

  

Evenimentul va fi organizat de Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iași, vineri 19 octombrie, la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu,începând cu ora 9.30.

 

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale, transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, ofertele de formare profesională precum şi posibilitățile de angajare pe termen mediu și lung

Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

                                        

 

Related posts

Programul de activități al Casei de Cultură pe anul 2014. Tudor Gheorghe revine la Pașcani

Răzvan Grecu

Drama a doi părinți din Sodomeni care luptă pentru copilul lor (VIDEO)

Teona Gherasim

Pășcăneanul de 300 kg a plecat în această dimineață către Timișoara. Situația a fost deblocată de doctorul Raed Arafat (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...