NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Burduja, la Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor: Tehnologiile sunt neutre moral, depinde de noi cum le folosim

Tehnologiile sunt neutre din punct de vedere moral şi depinde de oameni cum le vor folosi, a subliniat ministrul Cercetării şi Digitalizării, Sebastian Burduja, la deschiderea conferinţei globale a Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor organizată la Bucureşti, la Palatul Parlamentului.

Conferinţa globală a Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor are loc la București FOTO: INQUAM

Conferinţa globală a Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor are loc la București FOTO: INQUAM

Potrivit ministrului, “cu siguranţă, viitorul va fi mai digital, dar nu va fi implicit mai bun, deoarece tehnologiile sunt neutre din punct de vedere moral şi depinde de noi cum le vom folosi“.

Advertisements
  

“Este normal să ne simţim copleşiţi de ritmul inovării, dar şi binecuvântaţi că putem fi aici să discutăm, să avem dezbateri pe această temă, pentru a decide ce vom face în viitor şi cum vom răspunde la întrebările grele cu care ne confruntăm: Care este echilibrul între libertate şi securitate? Care sunt limitele inteligenţei artificiale? Cum ne asigurăm că nu lăsăm pe nimeni în urmă? Cum conectăm cele 2,7 miliarde de oameni care până în ziua de azi nu au accesat Internetul?

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Reclame Google: 3 modalitati de atragere a clientilor prin campanii PPC

Redacția

Press report: ​Nimeni nu verifică cum se cheltuiesc banii pentru găzduirea refugiaților ucraineni. Pasajul Unirii nu a fost autorizat de ISU pentru că legea nu impune. STS își mută antenele din Băneasa după dorința mogulului imobiliar Cohn. Apartamente în loc de parcare la Iași

Redacția

NASA va mai încerca peste câteva săptămâni o nouă lansare a rachetei SLS. Sunt mari șanse să se întâmple abia după 17 octombrie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site