RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bode: Avem o alianţă cu PSD, însă PNL nu este în postura de vagon

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat, duminică, la Baia Mare, că în alianța cu PSD, partidul liberal nu este „vagon”, iar scopul construirii acesteia a fost să țină la distanță formațiunile extremiste la alegerile europarlamentare.

Bode: PNL e obligată să trimită la Bruxelles o echipă care să respecte valorile UE FOTO: Profimedia

Bode: PNL e obligată să trimită la Bruxelles o echipă care să respecte valorile UE FOTO: Profimedia

Viziunea noastră de dezvoltare este una axată pe investiţii, pe administraţii responsabile şi pe măsuri care să uşureze viaţa întregii comunităţi, însă pe 9 iunie misiunea noastră electorală este ceva mai complexă. Sunt adeptul lucrurilor spune direct şi aşa o să fac şi acum: avem o alianţă cu PSD, însă Partidul Naţional Liberal nu este în postura de vagon, nici măcar în primul vagon după locomotivă. Am construit această alianţă cu PSD astfel încât la alegerile europarlamentare din 9 iunie să-i ţinem departe pe extremiştii care bat la porţile Europei şi care vor să distrugă proiectul european”, a declarat Lucian Bode, conform News.ro.

  

Secretarul general al PNL a susținut că partidul are „obligaţia” să trimită la Bruxelles ”o echipă care să respecte valorile Uniunii Europene şi să apere interesele României”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Rafila recunoaște că a fost „o eroare” în ordinul privind antibioticele: Am avut de la început în vedere termenul de 48 de ore pentru doza de urgență / USR îi cere premierului Ciolacu să îl demită pe ministrul Sănătății

Redacția

Florin Cîțu, omul pe care mizează Klaus Iohannis – marile controverse

Redacția

S-a deschis pârtia „Piatra Grăitoare” de la Vârtop – Arieșeni

Redacția
Încarcă...