RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Bruno Bonduelle, fostul CEO al gigantului „Bonduelle”, a murit la vârsta de 89 de ani

Bruno Bonduelle, fostul CEO al gigantului „Bonduelle”, a murit vineri, la vârsta de 89 de ani. Membru celei de-a cincea generații de la înființarea afacerii de familie cu același nume, specializată în conserve și legume congelate, a condus compania între anii 1985 și 1994. De asemenea, s-a implicat puternic în promovarea orașului francez Lille.

Bruno Bonduelle s-a stins din viață în orașul Marcq-en-Barœul, a anunțat compania, sâmbătă, 17 septembrie, confirmând informații de la cotidianul La Voix du Nord, potrivit Le Monde.

„Bruno Bonduelle a fost un jucător cheie în transformarea grupului, pe care l-a susținut în extinderea acestuia în Franța (…) și la nivel internațional prin extinderea activității în Spania, Portugalia și Europa Centrală. Salutăm memoria unui mare căpitan de industrie al cărui spirit antreprenorial și îndrăzneală au permis dezvoltarea economică și socială a multor actori din metropola Lille”, se arată în comunicatul companiei.

Teoria conspirației, în cazul morții Reginei Elisabeta a II-a. Motivul pentru care un celebru actor britanic susține că sicriul suveranei ar fi gol

  

18 Sep, 19:51 | Știri externe

O importantă platformă de comerț online a oprit de la vânzare brăţările de acces la coada de la sicriul reginei Elisabeta a II-a: „Aceste articole încalcă politicile noastre şi le eliminăm de pe site-ul nostru”

18 Sep, 19:26 | Știri externe

Comisia Europeană propune tăierea masivă a fondurilor UE pentru Ungaria din cauza încălcării principiilor statului de drept. Declarațiile oficialilor de la Bruxelles

18 Sep, 15:27 | Știri externe

Bruno Bonduelle a fost CEO al companiei omonime, din 1985 până în 1994, înainte de a prelua conducerea,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Povestea dramatică a unei fete de 9 ani din Afganistan. A fost vândută de tatăl ei pentru o sumă derizorie

Redacția

Substanţe cancerigene în compoziţia unui medicament anti-fumat. Compania Pfizer a decis să-l retragă din farmacii şi spitale

Redacția

Jane Fonda a mărturisit că are cancer și face chimioterapie. „Mult prea mulți nu au acces la asistența medicală de calitate pe care o primesc eu și acest lucru nu este corect”

Redacția
Încarcă...