NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Bruno Bonduelle, fostul CEO al gigantului „Bonduelle”, a murit la vârsta de 89 de ani

Bruno Bonduelle, fostul CEO al gigantului „Bonduelle”, a murit vineri, la vârsta de 89 de ani. Membru celei de-a cincea generații de la înființarea afacerii de familie cu același nume, specializată în conserve și legume congelate, a condus compania între anii 1985 și 1994. De asemenea, s-a implicat puternic în promovarea orașului francez Lille.

Bruno Bonduelle s-a stins din viață în orașul Marcq-en-Barœul, a anunțat compania, sâmbătă, 17 septembrie, confirmând informații de la cotidianul La Voix du Nord, potrivit Le Monde.

„Bruno Bonduelle a fost un jucător cheie în transformarea grupului, pe care l-a susținut în extinderea acestuia în Franța (…) și la nivel internațional prin extinderea activității în Spania, Portugalia și Europa Centrală. Salutăm memoria unui mare căpitan de industrie al cărui spirit antreprenorial și îndrăzneală au permis dezvoltarea economică și socială a multor actori din metropola Lille”, se arată în comunicatul companiei.

Teoria conspirației, în cazul morții Reginei Elisabeta a II-a. Motivul pentru care un celebru actor britanic susține că sicriul suveranei ar fi gol

  

18 Sep, 19:51 | Știri externe

Advertisements

O importantă platformă de comerț online a oprit de la vânzare brăţările de acces la coada de la sicriul reginei Elisabeta a II-a: „Aceste articole încalcă politicile noastre şi le eliminăm de pe site-ul nostru”

18 Sep, 19:26 | Știri externe

Comisia Europeană propune tăierea masivă a fondurilor UE pentru Ungaria din cauza încălcării principiilor statului de drept. Declarațiile oficialilor de la Bruxelles

18 Sep, 15:27 | Știri externe

Advertisements

Bruno Bonduelle a fost CEO al companiei omonime, din 1985 până în 1994, înainte de a prelua conducerea,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Rusia: Planurile NATO privind flancul său estic sunt periculoase şi destabilizatoare

Redacția

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Redacția

Un incendiu puternic a cuprins cel mai mare zăcământ de gaze din Rusia. Ce se întâmplă cu aprovizionarea Europei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site