NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

BREAKING Organizația Mondială a Sănătății se implică în România pentru a rezolva criza sanitară și pentru impulsionarea campaniei de vaccinare anti-COVID/ Într-o singură săptămână România a înregistrat peste 2000 de decese

Organizația Mondială a Sănătății se implică în România pentru a rezolva criza sanitară și pentru impulsionarea campaniei de vaccinare anti-COVID, a confirmat pentru G4Media Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS.

Reprezentanții OMS vor avea luni o teleconferință cu conducerea INSP în care vor discuta modul în care organizația se poate implica pentru a ajuta România să depășească criza a dus sistemul sanitar aproape de colaps, dar și pentru a impulsiona campania de vaccinare anti-COVID.

România este în acest moment una dintre țările cele mai afectate la nivel global din cauza pandemiei COVID-19. În pofida statisticilor și a faptului că numărul de morți și infectați stabilește zilnic un nou record, Guvernul a refuzat să carantineze Ilfovul și Bucureștiul, zona cea mai afectată de pandemie.

Mai multe state din Uniunea Europeană și Republica Moldova au oferit sprijin României pentru a o ajuta să traverseze criza COVID-19. În ultima săptămână, România a înregistrat 2062 de decese în urma infectării cu coronavirus.

  

Alexandru Rafila a mai declarat, du

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Parlamentarii PNL resping o înţelegere cu PSD pentru Guvern. Mesajele transmise de susţinătorii lui Orban

Redacția

Mesajul unei jurnaliste pentru Preafericitul Daniel: “Mi-ar fi plăcut să mângâi mamele care își caută copiii, să le spui că le îngropi morții fără bani”

Redacția

Sportivul moldovean Victor Ciobanu a devenit campion mondial la lupte greco-romane

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site