RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Brazilia, învinsă de Camerun cu 1-0, însă nu a reușit calificarea în optimile de finală

Selecţionata Camerunului a învins echipa Braziliei cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe Lusail Stadium din Al Daayen, în Grupa G a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, însă nu a reuşit calificarea în optimile de finală, transmite Agerpres.

”Leii neîmblânziţi” au câştigat prin golul lui Vincent Aboubakar (90+3) meciul cu o echipă a Braziliei care s-a mulţumit cu puţin şi care a crezut cu simpla prezenţă pe teren va fi de ajuns pentru a obţine victoria în faţa unei formaţii cu şanse mici de a merge mai departe.

Camerunezii au făcut cel mai bun meci al lor la acest turneu final şi au obţinut o victorie pe care o aşteptau din 2002. Africanii aveau opt înfrângeri consecutive la Cupa Mondială după meciul pierdut la debutul turneului din Qatar, iar apoi au remizat cu Serbia şi au învins Brazilia.

Brazilia nu mai pierduse din iulie 2021 (0-1 cu Argentina în finala turneului Copa America), având o serie de 14 victorii şi 3 egaluri.

  

Cu o formulă fără mulţi jucători de bază (accidentaţi sau menajaţi de selecţionerul Tite), Brazilia a controlat jocul şi a avut o posesie net superioară, 54%-30% (16% in contest),

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Mircea Badea (Antena 3), vizat de un dosar penal de ‘instigare publică’: Poliţia a cerut predarea unor înregistrări

Redacția

Atacat din interior: miniştrii USR-PLUS pun tunurile pe Cîţu

Redacția

Nemulţumiri în PNL, după ce ginerele şefului CJ Constanţa a fost numit secretar de stat în MAE. Voci din partid susţin că fuseseră validate alte nominalizări

Redacția
Încarcă...