RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bob Dylan interzice telefoanele mobile la primul său turneu în Marea Britanie din ultimii cinci ani. El vrea să prevină distribuirea neautorizată a muzicii sale

Dylan, acum în vârstă de 81 de ani, laureat al Premiului Nobel pentru literatură, va concerta în patru seri la London Palladium în octombrie, iar apoi va pe mai multe arene din restul Regatului Unit.

El a anunțat că participanții vor trebui să își pună telefoanele într-o husă Yondr, care este apoi blocată cu o etichetă de securitate pe care personalul sălii o va desface la sfârșitul spectacolului.

Telefonul rămâne asupra persoanei, dar nu poate fi scos din husă până la sfârșitul spectacolului, cu excepția cazului în care fanul se duce într-o zonă de acces la telefon.

Husele Yondr au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani pentru a opri filmarea spectacolelor. Ele au fost folosite în mod obișnuit de comedianți precum Chris Rock și Dave Chappelle, dar și de muzicieni precum Jack White, Madonna sau Alicia Keys.

  

Protecția valorii financiare a înregistrărilor din concerte a devenit mai acută pentru Dylan de când și-a vândut catalogul de cântece către Universal Music în 2020 pentru suma de 300 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că turneele reprezintă pentru el în continuare o sursă de venit.

Dylan nu a mai cântat în Marea Britanie din 2019,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Fotbalistul Dani Alves, închis pentru viol, scapă de închisoare cu o cauțiune de 1 milion de euro

Redacția

Netflix a anunțat că noul sezon al „The Witcher” apare vara aceasta / Când va fi difuzat primul episod

Redacția

Orașul suedez Malmo va găzdui concursul Eurovision 2024 / Marea finală va avea loc pe 11 mai

Redacția
Încarcă...