NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Biroul de înmatriculări din sediul Poliției Pașcani nu are activitate în luna ianuarie 2021!

Activitatea de la nivelul municipiului Pașcani a Seriviciului Public Comunitar permise de conducere și înmatriculări auto, este suspendată. Decizia aparține conducerii județene a instituției și vine ca urmare a cererilor personalului de a intra în concediul de odihnă.

Toate solicitările publicului vor fi soluționate. „Având în vedere situația operativă existentă la nivelul Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor lași, ca urmare a deficitului de personal și imposibilitatea soluționării cererilor provenite de la cetățenii județului Iasi, vă informăm ca în perioada 01.01.2021- 31.01.2021 se suspendă activitatea punctului de lucru secundar deschis în municipiul Pașcani în baza Ordinului Prefecului Județului Iasi art. 243 din 21.09.2020. Vă informăm totodată că documentele emise ca urmare a procesării cererilor din 31.12.2020 vor fi eliberate la data de 07.01.2021 în intervalul orar 09.00 – 10.00, la sediul Poliției Municipiului Pașcani”, ne-a declarat Ovidiu Mihăiuc, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Iași.

Deschiderea la Pașcani a acestui centru a generat o serie de blocaje la nivel de instituție. Pentru a aștepta la rând în vederea depunerii documentației se realizează liste cu o zi înainte.

Advertisements

Related posts

Finanţele au făcut acest anunţ pentru TOŢI ROMÂNII: ce ţi se pune PE UŞĂ!

Redacția

Aceleași probleme la audiențe: fond funciar, ajutor social și locuințe sociale

Răzvan Grecu

Primăria Pașcani a reluat programul de audiențe

Iulia Atodiresei
Încarcă...