RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Biroul de înmatriculări din sediul Poliției Pașcani nu are activitate în luna ianuarie 2021!

Activitatea de la nivelul municipiului Pașcani a Seriviciului Public Comunitar permise de conducere și înmatriculări auto, este suspendată. Decizia aparține conducerii județene a instituției și vine ca urmare a cererilor personalului de a intra în concediul de odihnă.

Toate solicitările publicului vor fi soluționate. “Având în vedere situația operativă existentă la nivelul Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor lași, ca urmare a deficitului de personal și imposibilitatea soluționării cererilor provenite de la cetățenii județului Iasi, vă informăm ca în perioada 01.01.2021- 31.01.2021 se suspendă activitatea punctului de lucru secundar deschis în municipiul Pașcani în baza Ordinului Prefecului Județului Iasi art. 243 din 21.09.2020. Vă informăm totodată că documentele emise ca urmare a procesării cererilor din 31.12.2020 vor fi eliberate la data de 07.01.2021 în intervalul orar 09.00 – 10.00, la sediul Poliției Municipiului Pașcani”, ne-a declarat Ovidiu Mihăiuc, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Iași.

Deschiderea la Pașcani a acestui centru a generat o serie de blocaje la nivel de instituție. Pentru a aștepta la rând în vederea depunerii documentației se realizează liste cu o zi înainte.

Related posts

Trei proiecte de hotărâre pentru inițierea unui referendum pe tema prezenței Pașcaniului în ARSACIS stau dosite în birourile Primăriei

Răzvan Grecu

Ședință importantă pe marginea celor trei sensuri giratorii de pe strada Moldovei

Marius Parteni

Meteo: Prognoză specială pentru regiunea Moldovei

Redacția
Încarcă...