NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Biden: Rusia nu are nimic altceva în afară de petrol și arme nucleare / Reacția Kremlinului: Declarațiile arată cunoştinţe incorecte şi o neînţelegere a Rusiei moderne

Kremlinul a reacționat miercuri în urma unei declarații ale președintelui american Joe Biden, conform căruia Rusia nu are nimic altceva în afară de petrol și arme nucleare. Kremlinul susține că declarația lui Biden este departe de realitate și trădează o cunoaștere insuficientă a acestei țări, relatează Reuters.

Președintele SUA a făcut aceste afirmații marți, în timpul unui discurs în care a atras atenția că, dacă Statele Unite vor ajunge în cazul unui „război real” cu o altă „mare putere”, conflictul ar putea fi rezultatul unui atac cibernetic asupra SUA, în contextul amenințărilor în creștere ale Rusiei și Chinei.

Joe Biden a mai spus că serviciile secrete americane sunt superioare celor rusești și că preşedintele rus Vladimir Putin are „cu adevărat o problemă”.

„El (Putin – n.r.) conduce o economie care are arme nucleare şi zăcăminte de petrol şi nimic altceva. Nimic altceva. Economia lor este …, ce ? A opta cea mai mică din lume acum, cea mai mare din lume ? El ştie că are cu adevărat o problemă, ceea ce în opinia mea îl face chiar şi mai periculos”, a estimat preşedintele american.

  

În replică, purtătorul de cuvânt al Kremlinului,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Wizz Air anunță ce zboruri rămân suspendate și cum vor fi despăgubiți pasagerii

Redacția

Coronavirus în România 95 de cazuri noi/ 36 persoane în secțiile ATI/ 3 decese în ultima zi

Redacția

La fix 2 ani de la protestul din 10 august, judecătorii decid dacă va fi redeschisă ancheta împotriva șefilor Jandarmeriei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site