RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Biblioteca Municipală, o nucă prea tare pentru administrația locală

Cetățenii din Pașcani se plâng de felul în care arată actualul sediu al Bibliotecii Municipale.

Un internaut a postat pe grupul „Ești din Pașcani dacă…” două fotografii în care se vede cât de tare s-a degradat, de-a lungul timpului, sediul instituției.

  

Reamintim că Biblioteca Municipală trebuia să se mute într-un nou sediu în anul 2018, însă termenul a fost depășit de trei ori până acum. Ultima problemă cu care s-au confruntat autoritățile locale este că sediul, în care trebuie să fie mutată Biblioteca Municipală, nu era conectat la sistemul public de alimentare cu agent termic, asta se întâmpla în luna ianuarie a.c.

Astfel, reprezentanții administrației locale susțin că au început să se facă ultimii pași pentru a putea muta biblioteca. „La Biblioteca Municipală s-a obținut de curând un acord de acces din partea E-on Gaz privind montarea unei centrale termice. Sunt ultimii pași de făcut în cadrul bibliotecii noi. Imediat colegii mei vor lansa, într-o săptămână, cel mai probabil, sperăm noi să avansăm pe SICAP achiziția și montaj centrală, ca mai apoi după finalizarea acestor lucrări, până vine frigul să fie făcută și recepția finală la bibliotecă”, ne-a declarat Cristian Menegon, din cadrul Biroului de Presă al Primăriei Pașcani.

Related posts

Veniturile lui Doruș de la ApaVital au crescut din nou! La fel și prețul apei!

Răzvan Grecu

Achiziții publice la Primăria Pașcani – tricouri personalizate și flori

Carmen Bălăceanu

Ședința comisiei tehnice de organizare a circulației rutiere la Pașcani, 19 ianuarie 2024 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...