NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Benjamin Mendy, cumpărat de Manchester City cu 60 de milioane de euro în 2017, a fost transferat la un penitenciar de maximă siguranţă

Benjamin Mendy, fundaşul echipei Manchester City şi campion mondial cu selecţionata de fotbal a Franţei în 2018, vizat de şapte capete de acuzare pentru viol, a fost transferat la un penitenciar de maximă siguranţă din Anglia, informează presa britanică.

Aflat în detenţie provizorie de la finele lui august, Mendy a petrecut Crăciunul într-una dintre cele mai dure închisori din Regatul Unit, conform cotidianului The Sun.

Jucătorul, suspendat din vară de Manchester City, după apariţia acuzaţiilor la adresa sa, a fost mutat pe 23 decembrie de la închisoarea Altcourse de Categoria B din Liverpool la penitenciarul de maximă siguranţă Strangeways, aflată la nord de Manchester.

Inaugurat în 1868, penitenciarul de Categoria A din Manchester găzduieşte prizonieri a căror evadare este considerată periculoasă, iar în celulele sale au fost închişi printre alţii fotbalistul Joey Barton şi criminalul în serie Harold Shipman, scrie Agerpres.

  

Mutarea lui Mendy s-a făcut pentru siguranţa jucătorului, fiind efectuată la o zi după a şaptea acuzaţie de viol adusă fotbalistului lui City, au declarat surse citate de The Sun, care au explicat că penitenciarul din Manchester este mai bine dotat pentru a face faţă oricăror potenţiale probleme.

Benjamin Mendy a fost achiziţionat de Manchester City în 2017,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

JO 2020. Rezultatele complete ale sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Redacția

Lionel Messi are COVID

Redacția

Simona Halep nu va juca împotriva Canadei: “Refacerea nu e completă, e important să fie numai jucătoare sănătoase”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site