NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Anchetă GSP: Vasile Pleșca ar fi început scandalul de la finalul meciului dintre CS Kosarom și Știința Miroslava. Poliția Locală spune că acesta este de fapt o victimă! (VIDEO)

Gazeta Sporturilor a publicat ieri un articol în care finanțatorul echipei CS Kosarom, Vasile Pleșca, este acuzat că ar fi început scandalul de la finalul meciului, lovind un jucător al oaspeților.

Conform publicației sportive amintite, la vestiare, Vasile Pleșca a lovit un jucător al oaspeților, care în momentul schimbării a tras de timp și a fost penalizat cu cartonaș galben pentru gestul său. În apărarea jucătorului oaspeților au sărit mai mulți coechipieri. Unul din jucătorii Miroslavei l-a lovit apoi cu gheata peste față pe finanțatorul formației locale, iar spiritele au degenerat, jucători, conducători dar și spectatori prezenți la vestiare, încercând să patrundă cu forța în vestiarul oaspeților, care erau depășiți numeric. Acestea sunt informațiile prezentate de cotidianul sportiv.

Vasile Avasiloaiei,inspector Poliția Locală susține că Vasile Pleșca este victimă în acest scandal, în care polițiștii locali au intervenit pentru a calma spiritele.

  

 „A fost un incident care a fost aplanat de către polițiștii locali și jandarmii care se aflau în dispozitivul de menținere a ordinii și liniștii publice. Se pare că între președintele Clubului și un jucător de la echipa adversă a fost un schimb de replici. Acesta din urmă lovindu-l cu un adidas pe președintele acestora. Dacă domnul Pleșca va face plângere atunci jucătorul o să fie sancționat conform Legii”, a declarat Vasile Avasiloaiei,inspector Poliția Locală.

 Acesta, a mai precizat faptul că polițiștii și jandarmii au intervenit prompt în scandalul de după meci dar că trebuie ca cei din conducerea CSM să ia unele măsuri de siguranță.

Vasile Pleșca a povestit pentru NewsPascani.com și varianta sa: ”Nu știu ce a fost la acest meci. Multă încrâncenare. Discutam cu Budei când am fost lovit. I-am spus că nu e normal să fie asemenea incidente în Liga a III-a, mai ales că nu au fost dezavantajați.Cineva m-a tras de mână și mi-a dat cu gheata de fotbal. Am buza spartă. Nu știu ce a fost în capul celor care au provocat scandalul. Cert e că au jucat foarte motivați. Dacă nu pierdeam la Bacău etapa trecută erampe primul loc. Probabil suntem incomozi pentru unii”.

De pe imaginile publicate de GSP.ro se vede clar cum consilierul local Vasile Pleșca este luat pe sus de un polițist local atunci când încerca să-și facă singur dreptate. De precizat că nici unul dintre cei implicați în acest scandal nu au fost amendați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice sau pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Înainte de începerea fiecărui sezon competițional, toate arenele în incinta cărora se desfășoară competiții sportive cu grad de risc sunt supuse unei verificări din punctul de vedere al respectării condițiilor de siguranță. Verificarea se efectuează de o comisie care are în componență un reprezentant al Direcției Județene pentru Sport, un reprezentant al unității de Jandarmi competente teritorial, un reprezentant al organizatorului competiției și responsabilul de ordine și siguranță al organizatorului de joc. Urmează să se stabilească dacă la Pașcani s-a făcut un asemenea demers.

{youtube}CVVOv24fLP0{/youtube}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Echipa de fotbal din Ruginoasa susținută financiar pentru a merge la faza națională a competiției „Cupa Satelor”

Marius Parteni

Viitorul Tg. Frumos-Voința Bosia 5-0. Kosarom II a cedat acasă cu Foresta Ciurea. Siretul Lespezi a pierdut la ocupanta locului secund (VIDEO)

Marius Parteni

„Mişcarea înseamnă viaţă”, la Pașcani. O participantă a câștigat o bicicletă la tombola organizată în cadrul evenimentului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site