NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bătaie în parte, în faţa unei săli de jocuri de noroc. Doi bărbaţi au fost reţinuţi

În urma violenţelor, au căzut „victime“ şi nişte geamuri. La faţa locului sunt jandarmi şi poliţişti care au liniştit, pe moment, spiritele. Centrul municipiului Focşani a fost miercuri seara, târziu, scena unor violenţe înăbuşite în cele din urmă de forţele de ordine.

Mai multe persoane s-au bătut cu bâte, într-un scandal izbucnit în sala de jocuri de noroc aflată lângă intersecţia Bulevardul Unirii cu strada Ştefan cel Mare. Din primele informaţii, câţiva gălăţeni veniţi la o sală de jocuri de noroc s-au încăierat cu câţiva clienţi ai sălii de jocuri. Conflictul ar fi plecat de la doi minori, de 15 şi 16 ani, care s-au ciondănit iar în sprijinul lor au intervenit adulţii. Scandalul s-a lăsat cu geamuri sparte de maşini.

“Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au procedat la aplanarea stării conflictuale şi la dispersarea persoanelor aflate în zonă.  Din primele verificări, se pare că iniţial a avut loc un conflict între doi minori de 15 respectiv 16 ani, după care s-au format două grupuri de persoane  venite în sprijinul celor doi minori.  De asemenea, a fost identificat un tânăr de 31 de ani, care ar fi distrus geamul unui autoturism ce aparţinea unui bărbat de 41 de ani. La sediul Poliţiei Municipiului Focşani au fost conduse pentru audieri 6 persoane, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a tuturor celor implicaţi în acest incident”, potrivit IPJ Vrancea.

După o noapte întreagă de audieri, doi bărbaţi de 31, respectiv 41 de ani, ambii din municipiul Focşani au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

adevarul

loading...
Advertisements

Related posts

Caz șocant la Soci! Un bătrân a fost înjunghiat de fratele său, într-un bar din localitate

Ema Roman

Atenție pășcăneni! Un nou caz de înșelăciune cu valută

Redacția

Descinderi în această dimineață la Iași! Traficanții de droguri și de carne vie s-au trezit cu mascații pe cap

Redacția
Încarcă...