RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bărbatul care a intrat cu mașina în poarta Downing Street, acuzat de fotografierea copiilor în ipostaze indecente

Poliția londoneză a declarat sâmbătă că un bărbat reținut după ce a intrat cu mașina în porțile de pe Downing Street, locul în care se află reședința și biroul prim-ministrului britanic Rishi Sunak, a fost acuzat într-un dosar separat că a făcut fotografii indecente cu copii, relatează Reuters.

Politia britanica in fata resedintei premierului britanicFoto: Darren Fletcher / News Licensing / Profimedia

Bărbatul de 43 de ani a apărut în instanță sâmbătă în legătură cu aceste imagini și a fost arestat preventiv pentru a se prezenta ulterior la Southwark Crown Court pe 23 iunie, a declarat poliția într-un comunicat.

  

El fusese reținut joi, fiind suspectat de daune penale și de conducere periculoasă după incidentul din Downing Street, în care nu au fost raportate răniri. Poliția a spus că a fost eliberat în așteptarea unei investigații suplimentare asupra incidentului, înainte de a oferi detalii despre cealaltă acuzație.

Poliția din Londra a reiterat că această coliziune nu a fost tratată ca fiind „asociată terorismului”, dar a spus că ofițerii departamentului de combatere a terorismului susțin ancheta.

Poliția a plasat un cordon în fața Downing Street joi,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, după suspendarea Simonei Halep: ”Dacă judecătorii au considerat că a fost atât de grav, de ce le-a trebuit atât de mult timp să ia această hotărâre. Pe mine asta mă intrigă foarte tare”

Redacția

Nissan vrea să vândă mașini autonome în Japonia din 2027

Redacția

Noul elev al lui Patrick Mouratoglou, campion la ATP Stockholm / L-a învins în finală pe Stefanos Tsitsipas

Redacția
Încarcă...