NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bărbatul care a căzut pe scările din fața Primăriei a murit

Bărbatul care a căzut pe scările din fața Primăriei noi pe data de 13 iunie a pierdut lupta cu viața. Cristinel Hârja, în vârstă de 45 de ani din municipiul Pașcani s-a stins din viață la Spitalul de Neurochirurgie.

Bărbatul a căzut pe scări și a rămas inconștient, iar trecătorii au sunat imediat la 112. A fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Pașcani, apoi transferat la Iași la Neurochirurgie în comă de gradul IV. În urma impactului, bărbatul prezenta un traumatism cranio-cerebral cu hematom și plagă în zona occipitală, fapt care a determinat, spun medicii, apariția și a unui hematom în zona unuia dintre ochi.

Datorită gravității cazului, a fost solicitată intervenția elicopterului, iar pacientul, care fusese în prealabil intubat, a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, acolo unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Polițiștii pășcăneni au fost informați în cursul zilei de luni, 17 iunie despre decesul lui Cristinel Hârja.

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Val de agresiuni pe fondul consumului de alcool

Redacția

Apel umanitar! Lucrările la locuința unei mame singure din Topile aproape de finalizare. Mai este nevoie de suma de 5.000 de lei!

Iulia Atodiresei

O casă din Boșteni a rămas fără acoperiș din cauza unui incendiu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site