RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat din Vânători amendat pentru că și-a înjurat fratele

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au acționat pe raza de competență pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și siguranță rutieră, în perioada 10 – 11 august.

Astfel, aceștia au amendat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Vânători deoarece i-a adresat injurii și cuvinte jignitoare fratelui său. Un bărbat de 44 de ani din comuna Tătăruși a fost și el sancționat pentru că i-a adresat injurii și cuvinte jignitoare soției sale.

  

În cadrul acțiunii polițiștii au controlat 35 de autovehicule, 11 atelaje hipo și au legitimat 55 de persoane. „În urma neregulilor constatate au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 11.025 de lei dintre care 31 conform Legii nr. 61/1991, 15 conform O.U.G. nr. 195/2002 și 2 conform altor acte normative”, se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Iași.

Related posts

Polițiștii au stabilit identitatea șoferului care a accidentat mortal bărbatul găsit pe o stradă din Blăgești

Răzvan Grecu

Indicatoare vandalizate în comuna Heleșteni

Teona Gherasim

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 43 de ani din comuna Heleșteni. El a fost strivit de lemnele căzute din căruța pe care o conducea

Marius Parteni
Încarcă...