RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat din județul Iași judecat pentru tentativă de omor, după ce și-a mușcat nevasta. Femeia, în stare gravă la spital

Un bărbat a fost trimis marți în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, cu acuzația de tentativă de omor asupra unui membru al familiei. Costel Crăciun și-a mușcat soția, a lovit-o și a atacat-o cu o sabie, femeia supraviețuind miraculos rănilor provocate de bărbatul ei.

Costel Crăciun, 49 de ani, e acuzat că și-a lovit soția cu capul în gură, a mușcat-o de brațe și a înjunghiat-o cu o sabie în spate! Anchetatorii spun că bărbatul din satul Prigoreni, comuna Ion Neculce, și-a târât soția rănită și a vrut să o ucidă. Victima a fost la un pas de moarte, dar a reușit să scape și să fugă 300 de metri, până la o vecină, care a sunat de urgență la 112.

“În noaptea de 8 spre 9 iunie 2020, în jurul orei 23:00, inculpatul, înarmat cu un cuțit de mari dimensiuni, a intrat în camera în care soția sa dormea, din locuința respectivă, cu intenția de a o lovi. Datorită faptului că victima a auzit ușa scârțâind, aceasta s-a trezit, și-a dat seama că urmează să fie atacată și a reușit să se ferească.”, a spus Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, citată de BZI.

Procurorii ieșeni au adăugat că ieșeanul Costel Crăciun și-a continuat atacul, deși nevasta lui reușise inițial să scape. Mai mult, acesta a avut inclusivmomente de canibalism, mușcându-și victima de brațe. “Victima a fost prinsă de păr de către inculpat și târâtă pe podea, până în camera lui. El a încercat să înjunghie victima, dar ea s-a apărat. Din acest motiv, inculpatul a lovit-o pe femeie în mod repetat cu capul în nas.

  

De asemenea, el a mușcat victima de brațe. În momentul în care victima s-a aplecat din cauza durerii, inculpatul a înjunghiat-o de două ori în zona toracelui anterior (în spate).”, a mai spus Mihaela Apostol.

Anchetatorii au stabilit că soția individului a reușit să scape de sub ploaia de lovituri și să fugă, plină de sânge. Victima a urlat după ajutor, iar vecina a sunat de urgență la 112. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care a transportat femeia la spital. Femeia a fost supusă unei operații, iar medicii au constatat că viața acesteia a fost pusă în pericol.

observator

Related posts

Urmărit național, condamnat pentru ucidere din culpă, depistat pe raza localității Lespezi

Redacția

Sfârşit cumplit pentru o familie de români din Bologna. Mama şi cei trei copii au murit, după ce flăcările au cuprins apartamentul de la periferie

Redacția

Bombă ridicată din comuna Heleșteni

Teona Gherasim
Încarcă...