RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Baietelul cu picioarele strivite de un utilaj agricol a fost operat din nou

Baietelul care a stat 13 ore în sala de operație, timp in care medicii i-au reconstruit bucata cu bucata picioarele strivite de un utilaj agricol, a fost operat din nou.

In continuare, medicii chirurgi de la Spitalul Sf. Maria din Iasi au un prognostic rezervat in ceea ce priveste functionalitatea membrului inferior drept, dar si a starii de sanatate a copilului in varsta de 8 ani si zece luni.
“Dupa 24 de ore de la efectuarea operatiei de reconstructie a membrului inferior drept, s-a intervenit pentru a doua etapa a operatiei. De aceasta data, durata interventiei a fost mult mai redusa fata de prima. Prognosticul ramane rezervat”, a declarat dr. Catalina Ionescu, purtator de cuvant la Spitalul Sf. Maria din Iasi. Baietelul din localitatea ieseana Miroslovesti a fost transportat miercuri, 11 septembrie, seara, la unitatea medicala mentionata in stare foarte grava, cu piciorul drept strivit si cel stang cu leziuni grave, dupa ce i-au fost prinse intr-un utilaj agricol. Trei chirurgi au stat 13 ore in sala de operatie pentru a salva picioarele baietelului. Operatia a fost de lunga durata datorita leziunilor extrem de grave la membrele inferioare, in special la cel drept.

sursa www.bzi.ro

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Curs de formare profesională gratuit pentru tinerii din județul Iași

Redacția

După rezultatele slabe, ISJ Iași anunță o nouă simulare a examenelor naționale. Fiecare unitate de învățământ decide dacă participă

Redacția

Vizită Regală la Pașcani! Fiica cea mică a Regelui Mihai a venit să cunoască administrația locală și elevii pășcăneni (FOTO)

Ema Roman
Încarcă...