RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

AVERTIZARE METEO! Furtună în toată ţara, până marţi

Averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină se vor semnala în toată ţara, de duminică seară până marţi seara, potrivit unei informări a Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

 Informarea este valabilă de duminică de la ora 21.00 până marţi la ora 20.00.

În noaptea de duminică spre luni (24/25 mai) în Banat, Oltenia, sudul Crişanei, sud-vestul Transilvaniei şi în zonele montane aferente vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.

  

Cantităţile de apă vor depăşi local 15 – 20 l/mp şi izolat 30 – 40 l/mp. Începând de luni după-amiaza (25 mai) până marţi seara (26 mai), astfel de fenomene vor fi prezente în sudul, centrul, nord-vestul şi nordul ţării, se arată în informare.

sursa ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Proiect nou pentru TIMBRUL DE MEDIU. Cat vor fi nevoiti sa plateasca soferii care au masini diesel

Redacția

Prima reacție a deputatului care a aflat în vamă că mașina sa figura ca furată: „În fiecare an eu am ieșit cu ea din țară”

Redacția

Serie A: AC Milan vs Inter Milano 1-1 / Ciprian Tătărușanu, decisiv în Derby della Madonnina – A apărat un penalty

Redacția
Încarcă...