RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Averea Ligiei Deca, noul ministru al Educației. Ce bunuri deține și ce venituri a avut în 2021

Ligia Deca, noul ministru al Educației, este coproprietara mai multor imobile din București, are mașină, dar și venituri lunare de peste 10.000 de lei, după cum arată ultima declarație de avere.

Ligia Deca are venituri moderate, potrivit declarației de avere FOTO Inquam Photos

Ligia Deca are venituri moderate, potrivit declarației de avere FOTO Inquam Photos

Ligia Deca deține împreună cu soțul ei un teren intravilan de 661 de metri pătrați în București, cumpărat în 2020, o casă de locuit cumpărată tot în 2020, dar și un apartament de 107 metri pătrați în București, cumpărat în 2013. De asemenea, are două autoturisme.

  

Noul ministru al Educației a încasat anul trecut peste 150.000 de lei (aproximativ 12.500 lei pe lună) ca indemnizație de consilier prezidențial și 7.550 de lei în calitate de cadru didactic asociat la SNSPA.

Deca și soțul său au în conturi circa 75.000 lei și aproximativ 55.000 de euro. În ceea ce privește datoriile, cei doi au credite de peste 800.000 de lei și aproape 6.000 de euro

Soțul Ligiei Deca lucrează la o instituție din subordinea ministerului pe care. Mai precis, este vorba de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării, unde este angajat ca expert.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Medic de familie: “Dacă pacientul este în comă, cum îşi bate codul PIN?”

Redacția

Furtuni geomagnetice vor lovi Pământul în acest weekend, după o erupţie solară

Redacția

Concedierile de la Poştă încep în septembrie

Redacția
Încarcă...