NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Aventura norvegiană a câștigătorilor Cupei Satelor, alături de tricolori

Cei 15 puști campioni ai primei ediții Cupa Satelor, competiție organizată de FRF pentru tinerele talente U13 din mediul rural, au zburat azi pentru prima oară cu avionul. Și nu unul oricare, ci chiar charter-ul echipei naționale, cu destinația Oslo!

După ce luna trecută au câștigat Cupa Satelor la turneul final de la Cumpăna (Constanța), la capătul unei ediții cu peste 15.000 de participanți, copiii din Ruginoasa (Iași) au sărbătorit prezentând trofeul comunei lor, într-o ceremonie cu straie populare și fanfară care i-a făcut deja celebri!

Ieri, cu emoții uriașe, îmbrăcați în treningurile echipei naționale, s-au alăturat lotului pregătit de Cosmin Contra la Aeroportul Henri Coandă. Asta după o noapte în care au mărturisit că au dormit iepurește, la Buftea, acolo unde se reunesc loturile reprezentative ale României de tineret și juniori!

Sfioși însă cu zâmbete largi, au fost primiți cu drag de tricolori, iar cele 3 ore de zbor până la Oslo au părut că trec în câteva minute. S-au fotografiat cu jucătorii în aeronavă, au cerut și au primit autografe, apoi au luat primul contact cu Norvegia și clima ei pretențioasă.

Astăzi încep surprizele pe tărâm nordic pentru cei mici, după primul lor zbor cu avionul! Pe frf.ro vei descoperi pas cu pas aventura lor!

 

 sursa www,frf.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Păşcăneanca ANA MARIA SANDU – JUCĂTOAREA ANULUI LA RUGBY 7

Redacția

Remiză între CSM Pașcani și CS Panciu. Iată rezultatele seriei I (VIDEO)

Marius Parteni

CSM Kosarom s-a impus cu 3-0 în deplasarea de la Bacău

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site