RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Autorități locale: O clădire în care erau tratate persoane cu dizabilități a fost lovită de un atac rusesc în apropiere de Kiev

Un atac rusesc a lovit, luni, o clădire care găzduiește persoane cu dizabilități intelectuale și de dezvoltare și afecțiuni de sănătate mintală din apropiere de Kiev, potrivit unui comunicat al Consiliului Regiunii Kiev, citat de CNN.

Consiliul a anunțat că două bombe au lovit casa de îngrijire Pushcha-Vodicʹkomu duminică, una distrugând camera cazanelor și lovind morga.

Clădirea a fost, de asemenea, avariată în urma atacului, a precizat Consiliul, adăugând că la momentul atacului, personalul și pacienții au fost evacuați într-un loc sigur.

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Marcel Ciolacu a confirmat numele din ”prima linie a PSD” pentru formarea guvernului: ”Firea, Grindeanu, Tudose, Dîncu sunt oameni cu experienţă”

Redacția

Rusia o va scoate de pe lista neagră cu persoane non-grata pe subsecretarul american de stat Victoria Nuland,

Redacția

Sindicatul Europol: Doar 5 din 41 de IPJ-uri au servicii de spălare şi igienizare a autospecialelor de poliţie / După doi ani de demersuri, IPJ Timiş are unde să-și spele mașinile

Redacția
Încarcă...