NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Autogara privată de la Gară funcționează ilegal. Primăria a somat societatea ce o administrează să elibereze terenul!

Singura autogară care mai funcționează în Pașcani trebuie să se închidă deoarece ocupă ilegal domeniul public. Este vorba despre suprafața de 200 de mp din fața Gării pe care societatea comercială Ceau Amico SRL a amenajat-o fără aprobarea Primăriei în autogară.

Terenul cu pricina era la vremea amenajării acestei autogări, în anul 2011, disputat în instanță de Compania Națională CFR S.A. și Primăria Pașcani. Chiar dacă societății amintite i s-a transmis de către Administrația Locală că pe acel teren nu se poate amenaja nimic până la terminarea litigiului, administratorul Neculai Cluci a ignorat avertismentul și a deschis o autogară destinată mijloacelor de transport în comun ce tranzitează municipiul.

După ce Primăria a primit o sentința favorabilă și irevocabilă în acest litigiu în data de 6 martie 2013, a somat SC Ceau Amigo SRL să elibereze terenul în caz contrar edilii urmând să sesizeze organele de Poliție pentru tulburare de posesie. Cu toate că somația a fost făcută în data de 12 iunie 2013, autogara funcționează și acum.

Advertisements

Related posts

Locuri de muncă în zona Pașcani, la Primăria Hălăucești și Școala Gimnazială Moțca

Oana Cordoneanu

Priorităţile Spitalului Municipal de Urgenţă pentru anii următori!

Ema Roman

Sadoveanu executat de justiția din România. „Amendă” pentru moștenirea marelui scriitor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site