NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Locatarii unui bloc din zona Vale nemulțumiți că Primăria a aprobat niște lucrări ce le îngustează calea de acces spre imobil: „Ne pare rău că i-am ales!” (VIDEO)

Frustrare și nemulțumire în rândul locatarilor blocului G1 de pe strada 22 decembrie. Aceștia sunt disperați că primarul Dumitru Pantazi a aprobat niște lucrări ale companiei E-on Gaz în zona imobilului în care locuiesc. Intervenția muncitorilor a făcut ca trotuarul din fața blocului să se îngusteze de la 1m la 40 de cm, astfel că locatarii se deplasează cu greu, iar cei mai voluminoși trebuie să se ducă pe spațiul verde.

Aceștia au contactat reporterii Actualitatea TV pentru a se plânge de acest lucru. Ei s-au arătat deranjați și de mizeria din vecinătatea blocului, principalii vinovați fiind identificați în persoana edililor locali.

„Suntem nemulțumiți deoarece trotuarul din fața blocului este îngustat din cauza acestor lucrări. Dacă este un om bolnav sau, Doamne ferește, un mort noi nu avem pe unde să-l scoatem afară pentru că pe cealaltă cale de aces sunt containerele de gunoi, iar când ploua se face apă până la genunchi. Muncitorii ne-au zis să ieșim prin spate, dar acolo sunt magazinele…Cine e mai gras să meargă pe o parte, iar alții care nu încap să meargă pe alături, așa ne-au zis muncitorii. Lucrările au început de ieri, ne-au rupt și un prun” s-a plâns o locatară.

  

O vecină de a sa s-a declarat nemulțumită de actuala administrație locală care, în opinia ei, are mai mult grijă de zona Deal a municipiului, în timp ce zona Vale este lăsată de izbeliște.

„Unde să scoatem copiii că nu avem loc de gunoi. Numai șobolani. Ne îmbolnăvim pur și simplu. Miros și mizerie. Dacă ies pe balcon gunoi, dacă ies afară gunoi. Unde să mai stăm și noi să respirăm. Îmi pare rău că i-am ales. Nu se vede nimic. Zona Gării e zona proștilor, iar zona Deal e a deștepților. Pe ei nu îi interesează nimic din toate acestea” a declarat aceasta.

Oamenii s-au arătat neîncrezători în rezolvarea acestei situații, neavând încredere în implicarea conducerii Primăriei în problemele comunității.

{flv}diverse/scandal_g1{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

CCR dezbate astăzi legea privind eliminarea celor 102 taxe

Redacția

Agenția de Dezvoltare Nord-Est a dat avizul final pe proiectul de creștere a eficienței energetice la școala ”Iordache Cantacuzino”

Răzvan Grecu

Judetul Iasi a ramas fara bani pentru deszapezire

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site