RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Audienţe ţinute de secretarul Primăriei: Primarul, viceprimarul și administratorul public au lipsit!

Păşcănenii care au venit astăzi la audienţe au fost dezamăgiţi. Unii chiar au ales să plece spre case, înainte de a mai discuta cu cineva, şi asta pentru că vroiau să îşi expună problemele primarului, viceprimarului sau administratorului public care nu erau de găsit.

 

 

  

Astăzi, cea care a ţinut programul de audienţe este Irina Jitaru, ce ocupă funcţia de secretar al Primăriei. Aceasta a stat de vorbă cu oamenii, majoritatea dintre ei având probleme de fond funciar, titluri de proprietate sau moşteniri. Au mai fost prezenţi Gheorghe Irimiea – referent, Adrian Hariga – șeful Serviciului de Asistență Socială din cadrul Primăriei, și Daniel Teodorescu de la Serviciul Agricol. 

Cetăţenii care au ajuns mai târziu în sala de aşteptare, şi vroiau să discute cu primarul sau viceprimarul, au ales să plece, urmând să revină la audienţe, joia viitoare.

Primarul Dumitru Pantazi este plecat la București unde se judecă un nou termen în dosarul AgroComplex, iar viceprimarul este în Iași unde participă la o ședință, conform surselor din Primărie, în timp ce administratorul public Gică Zanet se află în concediu medical din cauze unei toxiinfecții alimentare.

 

 

Related posts

Primele zile friguroase în Pașcani. Cum a făcut față regia de termoficare

Irina Gherasim

Dezbatere publică: bugetul și lista de investiții pe anul 2024 (VIDEO )

Redacția

Inspectorii vamali vor verifica atestatele de comercializare produse accizabile

Redacția
Încarcă...