NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Au început tragediile de vară. Bărbat din comuna Lespezi înecat într-un lac

Trei persoane au murit înecate, în tot atâtea zile. Primul a fost un bărbat în vârstă de 50 de ani, care s-a înecat în lacul Aroneanu, el intenţionând să se răcorească după câteva ore de pescuit pe malul lacului.

Hainele lui au fost găsite pe malul lacului de către un alt pescar care a sunat la numărul 112. Pompierii i-au găsit corpul în apă, apoi l-au identificat ca fiind un localnic din satul Buda, comuna Lespezi.

  

Al doilea bărbat care s-a înecat a fost un localinc din comuna Golăieşti. Acesta a mers pe un braţ al râului Jijia, duminică, apoi a dispărut sub valuri. El a fost căutat de către scafandri duminică, iar luni la amiază a fost găsit şi identificat.

Al treilea ieşean care s-a înecat a fost un bărbat de 47 de ani, într-un lac din Bogonos, comuna Leţcani. Acesta avea ca sarcină paza lacului, însă, în timp ce făcea o baie, bărbatul s-a înecat şi a fost scos din apă de către pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

 

sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

 

 

Advertisements

Related posts

Anunț Condoleanțe

Redacția

În săptămâna de „Şcoala Altfel”, elevii vor putea cumpăra bilete de tren la jumătate de preţ

Redacția

Cel mai performant mediu de stocare de la ora actuală. Informaţiile depozitate pot rezista pentru o perioadă de circa 13,8 miliarde de ani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site