NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Au început pregătirile pentru Zilele Municipiului Pașcani care vor avea loc în iulie

Deși mai sunt aproximativ 3 luni până la zilele în care orașul îmbracă haine de sărbătoare, edilii au început deja pregătirile pentru evenimente.

Iată că manifestarea de Zilele Municipiului Pașcani a ajuns la a VII-a ediție iar anul acesta se va desfășura în perioada 3-5 iulie.

Așa cum este normal, premergător sărbătorii trebuie să se stabilească responsabilii de organizare. Astfel, a fost întocmit un proiect de hotărâre prin care s-a stabilit comisia de organizare a festivităților ce vor avea loc de zilele orașului. Acest proiect va fi aprobat vineri în ședința de Consiliu Local.

  

Astfel, comisia în cauză se va ocupa de întocmirea programului manfestărilor cultural-artistice, pe zile și  stabilirea locațiilor pentru acestea.

Menționăm că din această comisie va face parte un număr de 16 persoane, dintre care șapte consilieri locali, alături de directorul  Bibliotecii Muncipale, al Casei de Cultură, directorul de la Clubul Copiiilor din oraș, reprezentantul de la Compartimentul Patrimoniu, de la Salubritate și reprezentanți ai Poliției Locale.

Responsabilitatea acestei comisii constă în stabilirea programului de activități și a bugetului aferent, cu menționarea resurselor financiare alocate. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Consilierii locali se întâlnesc marți, 26 ianuarie, în prima ședință ordinară din acest an

Răzvan Grecu

Plombarea străzilor începe, cel mai devreme, după sărbătorile Pascale

Marius Parteni

Modificări radicale în proiectele de hotărâre prin care se redeleagă serviciul de apă-canal către ApaVital!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site