RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pensiile speciale ale aleșilor locali au fost aprobate. Vezi cât vor primi Pantazi, Crăciunescu și Rățoi!

Vești bune pentru foștii și actualii primari și viceprimari ai municipiului. Ieri a fost aprobată legea pensiilor speciale ale aleșilor locali, iar dacă aceasta va fi promulgată de președintele Iohannis, atunci Moșu’ a venit mai devreme pentru cei care au condus și conduc municipiul.

  

 

 Dintre cei trei primari pe care municipiul i-a avut după Revoluție, cea mai mare pensie o va primi Neculai Rățoi. Acesta va primi 4.068 de lei, pentru ca a avut cel puțin 3 mandate de primar de municipiu categoria II.

Și actualul primar Dumitru Pantazi va profita de decizia Parlamentului. Acesta va primi, atunci când va împlini vârsta de pensionare, 2.227 lei pentru cele 2 mandate de viceprimar și 1.356 lei pentru mandatul de edil.

1.356 lei va primi și fostul primar Grigore Crăciunescu pentru cei patru ani de Primărie, însă atât el cât și Neculai Rățoi vor trebui să opteze între pensia specială de parlamentar și cea de ales local.

 Cât privește viceprimarii pe care i-a avut și îi mai are Pașcaniul aceștia vor primi pentru un mandat complet de patru ani suma de 1.113 lei, iar pentru doar un an în funcție suma de 278 de lei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Soluție pentru criza apei de la Pașcani: PSA “mediator” între cetățeni și ApaVital

Marius Parteni

Sensul giratoriu de la Spitalul municipal de Urgență Pașcani va fi construit provizoriu din balize. Stația de taximetre urmează să fie mutată peste drum!

Răzvan Grecu

Primarii din judeţ se întâlnesc la Prefectură să discute despre pregătirile pentru sezonul rece!

Ema Roman
Încarcă...