RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Perturbări ale circulaţiei rutiere în Belgia, pe fondul protestelor fermierilor

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Belgiei că, potrivit unui raport al poliţiei rutiere federale, marţi va avea loc un protest al fermierilor europeni, care va provoca perturbări considerabile pe reţeaua rutieră din Regiunea Capitalei Bruxelles, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al MAE, transmis AGERPRES, demonstraţia fermierilor europeni se va desfăşura pe platoul Heysel din Laeken, între Teatrul American şi Atomium, şi este prevăzută să înceapă în jurul orei 7,00, continuând pe parcursul întregii zile de marţi.

Organizatorii se aşteaptă la participarea a 27.000 de protestatari şi 3.000 de tractoare. În cadrul protestului, un grup de 27 de tractoare se va deplasa, sub escorta poliţiei, de la Heysel la Place du Luxembourg, după care se vor întoarce la Heysel.

Autorităţile federale anunţă că staţiile de tren şi metrou vor rămâne accesibile.

  

De asemenea, instituţiile belgiene vor funcţiona în condiţii normale, dar pot fi decise închideri ale acestora în funcţie de evoluţia situaţiei.

Cetăţenii sunt sfătuiţi să utilizeze transportul în comun, folosind metroul şi trenul sau alte mijloace de transport şi să urmărească informaţiile privind traficul rutier, consultând pagina de internet a poliţiei rutiere federale belgiene: https://www.inforoutes.be/.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Amenințări din partea producătorilor de medicamente: Paracetamolul dispare dacă se plafonează prețul în Parlament

Redacția

Murat Yakin, selecționerul Elveţiei: Cu România vom da totul pentru a termina pe primul loc în grupă

Redacția

Domeniul schiabil de la Sinaia este deschis, însă vizibilitatea este redusă din cauza ceţii /  În ziua de Paşte, domeniul schiabil din staţiune a fost închis, începând cu ora 11,30, din cauza vântului puternic

Redacția
Încarcă...