RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Astăzi s-au deschis ofertele pentru reabilitarea centrului de plasament „Mihail Sadoveanu”. 6 firme au transmis oferte proprii sau prin asociere!

Comisia de evaluare a ofertelor pentru lucrările scoase la licitaţie în programul PIDU pentru obiectivul centrului de plasament „Mihail Sadoveanu” a deschis astăzi, într-o şedinţă publică, ofertele.

 Conform secretarului municipiului Paşcani, Mircea Zuzan, preşedintele acestei comisii, pentru lucrările de reabilitare, modernizare şi dotare cu echipamente specifice a Centrului Social “Mihail Sadoveanu”, au fost depus 5 oferte conforme formulate de 6 firme.

 Astfel, pentru cei aproximativ 1,7 milioane de lei au intrat în competiţie următoarele firme şi asocieri de firme:

  

 

SC Moldoconstruct SA Iaşi

SC Construcţii 1 Iaşi SRL

Asociere: SC Adems SRL şi SC Consart SRL

SC Conest SA Iaşi

Asociere SC Adems SRL şi SC Super Casa SRL

 

În următoarele 15-18 zile dacă nu vor exista clarificări comisia va desemna câştigătorul licitaţiei, iar mai apoi se va semna contractul. Reamintim că lucrările, ce se vor desfăşura pe parcursul a 12 luni, au ca obiectiv principal îmbunătățirea infrastructurii serviciilor sociale din municipiul Paşcani şi ridicarea acestor servicii la standarde europene, prin dezvoltarea intervențiilor publice în rezolvarea problemelor comunitare în zona de actiune urbana, până în 2015, creînd șanse egale grupurilor dezavantajate.

 Fondurile pentru reabilitarea acestui proiect sunt 80,35% de la Uniunea Europeană, 17,65% de la Bugetul de Stat şi 2% de la bugetul Local.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Investițiile sunt în pericol după ce municipiul Pașcani a primit de la Guvern doar 400.000 de lei din cei 5.000.000 de lei solicitați

Răzvan Grecu

Licitaţie de 15 milioane lei la Primăria Paşcani. Iată firmele care se bat pentru obţinerea lucrării

Redacția

Stați la ANL? Chiriile vor fi stabilite în funcție de salariu și numărul de camere

Redacția
Încarcă...