NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Asociația ProInfrastructură arată că firma lui Dorinel Umbrărescu a câștigat deja 9 din cele 23 de contacte pentru autostrăzi și avertizează că volumul de muncă e prea mare pentru capacitatea companiei

Asociaţia Pro Infrastructură, specializată în monitorizarea marilor proiecte de autostrăzi, a avertizat joi că antreprenorul UMB, controlat de Dorinel Umbrărescu, riscă să fie depășit de volumul de lucrări contractate, arată News.ro.

Asociaţia afirmă că UMB are 9 din totalul de 23 de contracte, peste 155 kilometri din cei aproape 440 kilometri de autostrăzi şi drumuri expres aflaţi în prezent în execuţie în România, adică peste 35% cotă de piaţă pe drumurile de viteză”.

”UMB vrea tot caimacul. După ce a semnat în 06.09.2022 contractele pe loturile 1 şi 4 iar luni (19.09.2022) a fost declarat câştigător pe celelalte două sectoare din AutostradaA7 Buzău-Focşani, ieri (21.09.2022) a depus oferte la toate cele trei loturi de pe Bacău-Paşcani şi azi a ofertat complet şi pe Focşani-Paşcani. Tot astăzi CNAIR a anunţat că este pe primul loc şi pe AutostradaA1 Lugoj-Deva lot 2. Pe lângă cele (deocamdată) două noi contracte de pe A7, UMB are încă 7 proiecte majore în execuţie: A0 Nord loturile 2 şi 4, A3 Nădăşelu-Zimbor-Poarta Sălajului, DEx12 Slatina-Coloneşti-Piteşti şi DEx6 Galaţi-Brăila”, a transmis, joi seară, Asociaţia Pro Infrastructură.

Advertisements

”Au şanse mari să pună mâna şi pe tronsoanele 2 şi 3 din Buzău-Focşani cât şi pe ciotul rămas din Lugoj-Deva unde tocmai au fost daţi câştigători (să vedem dacă se depun contestaţii).

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Grupul parlamentar de prietenie cu Ucraina din Parlamentul României condamnă cu tărie agresiunea armată a Rusiei asupra Ucrainei

Redacția

Tot mai mulţi minori cer permisiunea judecătorilor pentru a se căsători

Redacția

VIDEO Liga 1: FC Argeș vs CFR Cluj 0-1 / Omrani, decisiv pentru campioană

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site