NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Asociaţia Asirys din Târgu Frumos sărbătoreşte şapte ani de la înfiinţare

Şapte ani cu Asirys Super Tineri la Târgu Frumos. Sute de idei puse în aplicare, zeci de proiecte locale şi internaţionale, mii de experienţe cu voluntarii Super Tineri care au ales să investească timp şi energie în folosul comunităţii.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

  

“Asociaţia SUPER TINERI (ASIRYS) sărbătoreşte astăzi, 7 ani de activitate. În decursul anilor, ASIRYS a contribuit la dezvoltarea a zeci de tineri şi a promovat oraşul Tîrgu Frumos pe plan internaţional. Sute de idei realizate, zeci de proiecte locale şi internaţionale implementate, mii de experienţe, SUPER TINERI a arătat că o comunitate se poate tranforma prin voluntariat şi educaţie nonformală.  Asociaţia are noi proiecte provocatoare, precum “Satul Voluntarilor”, proiecte strategice şi noi comunităţi de explorat. În următorii ani organizaţia se va concentra pe dezvoltarea mediului rural limitrof oraşului Tîrgu Frumos”, se arată în comunicatul de presă trimis.

Advertisements
Advertisements

Asociaţia sărbătoreşte în cadrul Festivalului „Atelierele lui Dragobete”, care început miercuri şi se va încheia duminică. În weekend voluntarii vor merge într-o tabără de supravieţuire, ce va urmări să descopere satul Coasta Măgurii, din comuna Balş.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ședință a Consiliului Local Târgu Frumos spre finalul săptămânii

Marius Parteni

Ultima ședință a actualului legislativ local din Târgu Frumos

Redacția

Bătaie între fete într-un cartier din Târgu Frumos! Poliția a intrat pe fir

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site