NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Job-uri disponibile pentru pășcănenii care vor să muncească în Germania!

Eures România dispune de 35 de posturi pentru muncitorii calificaţi în diverse meserii, care doresc să lucreze în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Sibiu în perioada 22 – 23 martie 2016. 

 

Angajatori germani, reprezentaţi de compania Unique Personalservice GmbH, oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: sudor MIG – MAG, WIG (7 posturi), lucrător calificat ȋn producție – industria automobilelor (7 posturi), hamal (6 posturi), operator CNC (5 posturi), electrician (5 posturi), operator stivuitor (5 posturi).

  

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, permis de conducere categoria B, precum și cunoștinţe bune de limba germană – nivel B1.

Salariul oferit este de 8,80 – 11,88 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, la care se adaugă diferite bonusuri, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Iaşi care corespund cerinţelor posturilor oferite trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, strada Cucu, nr. 1, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

– cerere-tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);

– copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

– C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);

– cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

 

 Sursa: oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Piețele se vor redeschide începând de mâine

Redacția

Fashion alert! Magazin nou cu haine de brand pe Esplanada din Paşcani (P) (FOTO)

Ema Roman

Analist financiar: Se scumpesc asigurările RCA. Estimăm o mărire de preț de 10%

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site