NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Asfaltarea drumului județean Heci – Tătăruși – Iorcani începe după 6 mai

 

Contractul privind modernizarea drumului județean 208 F, Heci  – Tătăruși – Iorcani, limita cu județul Suceava, a fost semnat astăzi. Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

 

 Reprezentanții Direcției de Administrare a Drumurilor și Podurilor din cadrul Consiliului Juțean Iași au semnat astăzi contractul cu executanții lucrărilor.

„Astăzi, reprezentanții Direcției Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor au semnat contractul de execuție cu asocierea SC DaroConstruct SRL – SC Geprocon SA – SC Gironap Prod S.A. în vederea reabilitării a 12,5 km de drum. Durata de execuție a lucrărilor va fi de 18 luni, constructorii fiind obligați să asigure o garanție de 3 ani pentru lucrările efectuate”, se arată într-un comunicat al CJ Iași. 


Potrivit aceleiași surse, pentru colectarea și evacuarea apelor provenite din precipitații vor fi realizate șanțuri betonate și rigole, urmând a fi construite și 3 poduri peste pârâuri. Drumurile laterale care se intersectează cu sectorul de drum județean vor fi de asemenea reabilitate pe o lungime de 15 metri.

Totodată, constructorii au obligația să refacă 10.867 mp de trotuare, precum și toate căile de acces la proprietăți. Vor fi amenajate stațiile de autobuz, iar în zonele în care este necesar va fi montat un parapet metalic. Valoarea totală a contractului este de 24.963.554,63 lei, ordinul de începere a lucrărilor urmând a fi dat după data de 6 mai.

loading...
Advertisements

Related posts

Zid de 9 miliarde în Parcul Peștișorul. Consilierii consideră suma exagerată, NewsPascani.com estimează lucrarea la 4 miliarde. Vezi calculele!

Marius Parteni

Membrii Consiliului de Administraţie al PSA Paşcani demisionează în bloc dacă legislativul local nu obligă ApaVital să încheie contract pentru serviciile de epurare. Document: „Întreaga responsabilitate vă revine în totalitate”(DOC)

Marius Parteni

70 de contracte prin încredințare directă Denunțătorul lui Nichita, monopol la ApaVital!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site