RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

ApaVital: Peste 100 de familii s-au branşat la reţeaua nouă de apă de pe Strada Ştefan cel Mare! În aproximativ o lună lucrările vor fi încheiate

Se lucrează intens la reţeaua nouă de apă de pe strada Ştefan cel Mare din zona deal a municipiului Paşcani. Până la acest moment, au fost legate 100 de branşamente, urmând ca în cursul săptămânii viitoare să fie legate ultimile trei branşamente.

 

Conform reprezentanţilor operatorului judeţean de apă canal, au mai rămas de efectuat patru conectări ale reţelelor străzilor adiacente.

  

Purtătorul de cuvânt al instituţiei estimează că în maxim o lună se vor finaliza toate lucrările, iar conducta veche va fi dezafectată în totalitate. Totul ţine însă de starea vremii.

“Reteaua noua de pe strada Stefan cel Mare are cca 2200 ml lungime si la aceasta au fost legate peste 100 de bransamente. In cursul saptamanii viitoare se vor mai lega si ultimele 3 bransamente. Mai sunt de efectuat 4 conectari ale retelelor strazilor adiacente. Estimam ca in cca o luna sa se finalizeze toate lucrarile iar conducta veche sa fie dezafectata in totalitate. Termenele sunt grevate de starea vremii”, se arată în răspunsul transmis redacţiei noastre din partea operatorului judeţean de apă canal, ApaVital. 

 

 

 

Related posts

Misterul Turnului din Pisa a fost elucidat: de ce e înclinat și nu se prăbușește

Redacția

Centru de sacrificare a mieilor în Pașcani

Redacția

Fostul manager al companiei de transport Transbus Codreanu și-a făcut propria mănăstire și a devenit preot (VIDEO)

Redacția
Încarcă...