NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

ApaVital a reluat furnizarea apei către locatarii blocului D10. Reprezentantul de scară refuză să explice de ce a fost deconectat blocul!

Locatarii blocului D10, scara B, din zona vale au din nou apă rece. Reprezentanții operatorului ApaVital au rebranșat blocul, de ieri seară, fără a oferi explicații consumatorilor. 

 

Cei din acest bloc aveau toate facturile achitate la zi, dar cu toate acestea au fost debranșați. ApaVital a susținut ieri că a luat decizia întrucât reprezentantul de scară nu a prezentat “evidențe la nivelul operatorului despre felul cum sunt repartizate restanţele pe fiecare bloc ori scară în parte, evidenţă debitelor fiind realizată de reprezentantul proprietarilor. Având în vedere nivelul important al datoriilor existente s-a acceptat acum câteva săptămâni, la cererea reprezentantului, o eşalonare la plata care din păcate nu a fost respectată. Astfel, dată fiind existenţa acestor datorii semnificative neachitate şi faptul că reprezentantul nu a indicat blocurile care înregistrează cele mai mari restante s-a procedat la întreruperea apei în mod etapizat”.

Irina Bucovanu, reprezentantul locatarilor, nu a dorit să ofere un punct de vedere legat de problema oamenilor, când a fost contactată de reporterii noștri.

Între timp, și alți cetățeni au povestit prin ce au trecut din cauza acestei persoane. ”Doamna Irina Bucovanu s-a întins mai mult decât avea nevoie cu aceste reprezentări de scară. Ieri, 2 noiembrie, la blocul N3, scara B de pe strada Grădiniței s-a sistat apa din „greșeala” și tot doamna era reprezentant de scară. Toate facturile achitate, nici o restanță … dar ieri … surpriză, au greșit și ne-au deconectat pe noi! Am stat până azi la ora 16.00, fără apă în condițiile în care noi nu avem decât vina ca doamna a fost reprezentantul nostru. S-a comis un abuz, cine plătește? Chiar … câte scări de bloc pot fi reprezentate de o persoană, nu este nici un număr limită? La 5 lei citirea de apartament … se fac bani frumoși!”, spune pe Facebook Mioara Petrescu.

Poliția Municipiului Pașcani s-a autosesizat despre modul în care sunt încasați banii de la cetățeni, de către reprezentanții de scară, și au decis să demareze verificări.

loading...
Advertisements

Related posts

Locuieşte într-un canton părăsit, după ce a fost dată afară din casa părinţilor

Ema Roman

Poștașul Văcărașu – pe podium la etapa națională a Marșului Factorilor Poștali! În toamnă merge la Balcaniadă!

Ema Roman

Neculai Răţoi a fost adus la locuinţa sa din Sodomeni

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site