NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Aparatul de lucru al consilierilor, în pixul primarului Pantazi!

Înființarea unui aparat propriu de lucru al consilierilor locali, stă în decizia primarului municipiului Pașcani. Asta este concluzia alesului local, care a venit cu ideea înființării lui.

 

  

 Sorin Olariu, consilier local PMP, a venit cu ideea înființării unui aparat de lucru al Consiliului Local, la sfârșitul ședinței din ianuarie. La baza propunerii sale, stă nevoia aleșilor locali de a fi informați în regim de urgență de materialele care le sunt adresate, petițiile cetățenilor sau deciziile instituțiilor statului, la care consilierii trebuie să răspundă.

 ”Am discutat cu doamna secretar despre această posibilitate. Legal se poate face, dar totul depinde de primarul Dumitru Pantazi, întrucât trebuie găsite resursele financiare. Sper să găsim înțelegere”, a spus Sorin Olariu, consilier local PMP, în emisiunea “În Obiectiv”, difuzată ieri seară de postul de televiziune Actualitatea Tv.

 Nu de puține ori aleșii locali au solicitat un aparat propriu de lucru care să îi ajute la întocmirea proiectelor de hotărâre, care să le pună la dispoziție documentele ce le sunt adresate.

 Consilierul Olariu mai este de părere că primarul ar putea delega două persoane din rândul celor  din Primărie, care să lucreze cu consilierii.    

Advertisements

Related posts

Guvernul opreşte furia râului Siret. Guvernul ia măsuri

Redacția

Facilități de transport pentru cetățenii din Muncelul de Sus

Teona Gherasim

Majorarea de impozit rămâne în picioare la Pașcani, chiar dacă Guvernul nu o mai impune!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site