RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Ancheta în cazul pădurarului găsit mort la Sirețel este în desfășurare. Au avut loc audieri!

Procurori criminaliști și polițiști participă și astăzi la ancheta prin care se caută autorii violențelor care au dus la decesul pădurarului Răducu Gorcioaia, de 50 ani. Acesta era pădurar la Cantonul Lespezi, din satul Humosu.

 

  

Ieri după-amiază au fost audiate mai multe persoane care l-au văzut pe pădurar. Din informațiile noastre nu există încă un cerc de suspecți. Anchetatorii au căutat indicii în pădure, în zona unde a fost găsit decedat pădurarul. Acolo sunt mai mulți arbori doborâți. Cei care i-au pus la pământ au folosit topoare.

Există informații potrivit cărora agresiunea asupra pădurarului ar fi avut loc cu 3-4 ore înainte de a fi găsit. În seara dinaintea incidentului el a trecut pe la echipa de exploatare din cadrul Ocolului Silvic, care lucra la un parchet. De acolo a plecat în jurul orelor 18.30.

Spre seară a parcat mașina după un tufiș și a stat de veghe. Se bănuiește că pădurarul a fost lovit în timp ce se îndrepta spre locul unde erau tăiați arbori.

Corpul neînsuflețit al acestuia a fost găsit de un trecător.

Related posts

O bătrână, din Bihor, declarată decedată de către un polițist, s-a trezit când pregătirile pentru înmormântare erau în toi

Redacția

Tânără din Hălăucești, dată dispărută

Redacția

Cum funcţiona caracatiţa şpăgii lui Gruia Stoica, potrivit procurorilor

Redacția
Încarcă...