NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Ambulanța în alertă la Colegiul Tehnic „CF Unirea”: unui elev de clasa a VI-a i-a căzut un panou în cap

Zarvă mare și panică în rândul elevilor și a cadrelor didactice de la Colegiul Tehnic „CF Unirea”. În cursul zilei de ieri, un elev al instituției, de clasa a VI-a, a necesitat intervenția unui echipaj al ambulanței după ce un panou s-a desprins de pe un perete, iar o margine a acestuia a căzut direct în capul băiatului.

 

În timpul incidentului, petrecut în jurul orei 12.30, Bogdan P. se afla împreună cu colegii săi și cu profesorul diriginte în laboratorul de geografie, acolo unde discutau despre activitățile de 1 iunie.

  

Datorită faptului că, după căderea panoului, elevul s-a ales cu o plagă parietală, din care țâșnise sângele, diriginta a sunat imediat la 112 și un echipaj al Ambulaței a venit în cel mai scurt timp să preia pacientul.

La Spitalul Municipal Pașcani, unde a fost transportat elevul, medicii i-au curățat rana de la cap, după care l-au trimis la Spitalul de Neuro-Chirurgie din Iași pentru tomograf, întrucât s-a constat că traumatismul cranio cerebral suferit de pacient fusese destul de serios.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Mai sunt doar cinci locuri disponibile pentru copiii din medii defavorizate, la centrul after-school al Asociației „Lumină și Dar”

Redacția

Profesorii pot candida iar pentru Corpul de Experti in Management Educational

Redacția

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale: Doar 33% din elevi au luat la Matematică note peste 5

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site