RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Alexandru Dandu explică motivul pentru care se află pe “lista Rușinii” de la Eco Salubritate

Un consilier local, care apare pe lista celor care nu au încheiat contracte cu Salubritatea, combate informațiile făcute publice de către directorul societății, la finele săptămânii trecute.

 

 

  

Alexandru Dandu, un membru nou în legislativul local spune că are contract cu serviciul de salubrizare din anul 2012, pe care l-a reînnoit în 2016, trecându-l de pe numele tatălui pe numele mamei.

 “În legătură cu contractul încheiat cu Eco Salubritatea, cam la o lună după notificarea cum că serviciul a trecut de la R.A.G.C.L. la Eco Salubritate în 2012, am încheiat acest contract, iar în 2016, acel contract a fost reînnoit , trecându-se de pe numele tatălui care a decedat în anul 2015 pe numele mamei mele. Eu aveam contract dinainte. Contractul cu R.A.G.C.L. este din 2006”, ne-a declarat Alexandru Dandu, consilier local în legislativul pășcănean.

Menționăm faptul că pe lista consilierilor locali care au încheiat contracte cu salubritatea în ultimii trei ani se află și Gabriela Nedelcu, care are contract din luna ianuarie a acestui an. Administratorul public Gică Zanet a încheiat contract în 2013, Vasile Avramiuc în 2015, Ovidiu Bejenariu în 2016, Claudiu Bodoașcă în 2015, iar Maria Timofte în 2013.

Related posts

Întrebări fără răspuns pe subiectul RAGCL nu mai furnizează apă caldă!

Marius Parteni

PSA caută soluții pentru a nu trece la ApaVital

Marius Parteni

Sondaj: Care ar trebuie să fie prioritățile administrative ale anul 2019?

Marius Parteni
Încarcă...