RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Al Arabiya: Cel puțin 11 membri ai Gardienilor Revoluției din Iran, uciși într-un atac israelian în Siria

Cel puțin 11 militari din cadrul Gardienilor Revoluției din Iran au fost uciși în raiduri aeriene atribuite Israelului care au vizat Aeroportul din Damasc, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate siriene.

Atacurile aeriene atribuite Israelului au avut loc în cursul nopții de joi spre vineri, vizând obiective din sudul Siriei. Agenția de presă oficială SANA a confirmat activarea sistemelor antiaeriene pentru interceptarea unor ținte aeriene în apropierea orașului Damasc.

În atacurile aeriene care au vizat Aeroportul din Damasc au fost uciși cel puțin 11 membri ai Corpului Gardienilor Revoluției Islamice din Iran (IRGC), au declarat vineri surse din cadrul serviciilor de securitate siriene, citate de postul de televiziune Al Arabiya.

Militarii iranieni erau responsabili de coordonarea forțelor armate pro-iraniene din estul Siriei și se aflau la aeroport pentru primirea unei delegații. Teheranul a trimis militari în Siria pentru susținerea Administrației Bashar Al-Assad în conflictul cu grupuri insurgente și teroriste.

  

Organizația Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a raportat atacuri atribuite Israelului care au vizat poziții antiaeriene siriene din provincia As-Suwayda. Guvernul Israelului nu a confirmat, dar nici nu a infirmat atacurile.

Armata israeliană efectuează frecvent atacuri aeriene în Siria,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Medvedev acuză Bucureștiul că dorește crearea unei noi „Românii Mari”

Redacția

„Acest om chiar a URINAT pe scaun”. Momentele jenante prin care a trecut un bărbat ce a zburat la Istanbul / Reacția companiei aeriene

Redacția

SUA au început să vaccineze anti-Covid și copiii sub 5 ani. Ce spun părinții

Redacția
Încarcă...